Behandlingar

 • Medicinsk fotvård 45-60 min 625:-
  Medicinsk fotvård börjar med undersökning av fötterna och ett härligt mjukgörande fotbad. Naglarna klipps, rensas och slipas. Vid behov behandling av förhårdnader, hälsprickor, liktornar och nageltrång. Avslutas med en skön avkopplande fotmassage med mjukgörande fotkräm.
 • Medicinsk fotvård 30 min 400:-
  För dig med enstaka problem, anpassat efter dina behov.
 • Medicinsk fotvård ink. fot- och underbensmassage 80-90 min 800:-
  Medicinsk fotvårdsbehandling som avslutas med en avkopplande fot- och underbensmassage. 
 • Fot- och underbensmassage 30-40 min 420:- 
  Behandling börjar med ett härligt mjukgörande fotbad som följs av fot- och underbensmassage med passande krämer. Massagen tar bort spänningar och ökar blodcirkulationen. 
 • Vårtbehandling 30 min 390:-
  Smärtfri vårtbehandling med Acetocaustin. Individuellt hur många behandlingar som behövs för att helt bli av med vårtorna. Oftast minst 3 behandlingar med 7-14 dagars mellanrum.
 • Vårtbehandling 30 min. 450:- Koaguleringsmetod Behandlingsmetoden innebär att med el koagulera vävnaden och kapillärerna. Koaguleringen innebär att all celldelning upphör. Vårtan kan ej överleva. Ej helt smärtfri behandling
 • Nagelkorrigering 30 min 450:- 
  För att bli av med nageltrång kan man hjälpa nageln att växa rakt. Med Onyfix nagelkorrigeringssystem används ett härdat kompositmaterial på nageln. Det får den inåtväxande nageln att formas till en naturlig nagelform, i en normal spännings och smärtfriprocess.

 • Fotvård friskvård 60 min. 780:- ( moms ingår)
  Använd friskvårdsbidraget från din arbetsplats till en skön och avkopplande fotvårdsbehandling. Behandlingen innehåller fotbad, klippning, rensning och slipning av naglar, samt avlägsning av förhårdnader. Allt avslutas med en skön avslappnande fotmassage med mjukgörande kräm.
 • Ekologisk Fot-SPA behandling 50 min 900:-
  En avkopplande och lyxig "må bra behandling" som lämnar dina fötter mjuka och lena. Fotbad och fotskrubb som utförs med ekologiska och näringsrika produkter som ger fötterna en riktig energiboost. Därefter gör jag en enklare fotvårdsbehandling och avslutar med en avkopplande fotmassage med sheasmör. 
 • Ekologisk Fot-SPA behandling 90 min 1150:-
  En avkopplande och lyxig "må bra behandling" som lämnar dina fötter mjuka och lena. Fotbad och fotskrubb som utförs med ekologiska och näringsrika produkter som ger fötterna en riktig energiboost. Därefter gör jag en enklare fotvårdsbehandling och avslutar med en avkopplande massage av fötter och underben med sheasmör. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.