Behandlingar                                                                                


  • Medicinsk fotvård 55 min 695 kr    

Medicinsk fotvård börjar med undersökning av fötterna och ett härligt mjukgörande fotbad. Naglarna klipps, rensas och slipas. Vid behov behandling av förhårdnader, hälsprickor, liktornar och nageltrång. Avslutas med en skön avkopplande fotmassage med mjukgörande fotkräm. 

  • Medicinsk delbehandling upp till 30 min 480 kr 

För dig med enstaka problem. Ex. Nageltrång, liktorn.  

  • Medicinsk fotvård ink. Fot – och underbensmassage 80 min 800 kr  

Medicinsk fotvårdsbehandling som avslutas med en avkopplande fot- och   underbensmassage. 

  • Fot- och underbensmassage 30 min 480 kr 

Behandling börjar med ett härligt mjukgörande fotbad som följs av fot- och underbensmassage med passande krämer. Massagen tar bort spänningar och ökar blodcirkulationen.  

  • Vårtbehandling 30 min 450 kr
Smärtfri vårtbehandling med Acetocaustin. Individuellt hur många behandlingar som behövs för att helt bli av med vårtorna. Oftast minst 3 behandlingar med 7-14 dagars mellanrum. 

  • Medicinsk Ekologisk Fot-SPA behandling 90 min 1150 kr 

En avkopplande och lyxig "må bra behandling" som lämnar dina fötter mjuka och lena. Fotbad och fotskrubb som utförs med ekologiska och näringsrika produkter som ger fötterna en riktig energiboost. Därefter gör jag en utförlig medicinsk fotvårdsbehandling och avslutar med en avkopplande massage av fötter och underben med utvalda ekologiska produkter.  

  • Fotvård med lackning 70 min 775 kr 

Fotbehandlingen börjar med ett härligt mjukgörande fotbad. Naglarna klipps, rensas och slipas. Vid behov behandling av förhårdnader. Naglarna lackeras. Avslutas med en skön avkopplande fotmassage med mjukgörande fotkräm.

  • Fotvård friskvård 60 min 870 kr (moms ingår)

Använd friskvårdsbidraget från din arbetsplats till en skön och avkopplande fotvårdsbehandling. Behandlingen innehåller fotbad, klippning, rensning och slipning av naglar, samt avlägsning av förhårdnader. Allt avslutas med en skön avslappnande fotmassage med mjukgörande kräm.

  • Vårtbehandling Koaguleringsmetod 30 min 475 kr

En ny metod för att ta bort vårtor. Behandlingsmetoden innebär att med el koagulera vävnaden och kapillärerna. Koaguleringen innebär att all celldelning upphör. Vårtan kan ej överleva. Ej helt smärtfri behandling.


Återbud

Av respekt och hänsyn till alla inblandade är det viktigt att lämna återbud när du inte kan komma på avtalad tid.

Avbokning / ombokning ska ske senast 24h innan din bokade tid – i annat fall debiteras hel kostnad.

Ta hand om dina fötter och välkommen på behandling!